Populär damparfym

Parfym för dam finns det gott om. För dig som vill köpa parfym på nätet är valmöjligheterna många. Vi kommer ge dig våra bästa tips på bra och billiga parfymer.

En god och väldoftande parfym är en perfekt present eller julklapp. Nästan alla tjejer uppskattar att få en parfym i present. Tänk på att det kan vara rätt så knepigt att veta vilken doft man ska välja, men var lugnt här kommer du få våra favoriter för damparfym. Harmoniq.se har massvis med olika och prisvärda damparfymer.

Damparfym topplista – våra 5 favoriter

Här får du våra bästa parfym-tips. Var du kan köpa bra och billiga parfymer online.

Yves Saint Laurent
– Libre

En väldigt populär doft bland kvinnor med en feminin och blommig doft. En vacker parfym till utseende och till innehåll. Ett hett parfym-tips.

Carolina Herrera
– Good Girl Fantastic Pink

En fantastisk parfym både till doft och utseende. Med ljuvliga noter av jasmin, tonkaböna och kakao. Du kommer inte bli besviken på denna!

Lancomé
– La Nuit Tresore

En sensuell damparfym med varm rosendoft och noter av kakao och vanilj. Flaskan är lika bedårande som själva doften.

Hugo Boss
– The Scent For Her

En kraftfull och feminin doft. Här får du en exklusiv damparfym med sensuell karaktär. Med noter från persika och söt honung kan det inte bli bättre. En stor favorit.

Dolce & Gabbana
– L’Impératrice

En väldigt omtalad tjejparfym och vi förstår varför. Med dofter från exotiska frukter och blommor ger den dig en fräsch och härlig doft. En riktigt sommarfavorit!

Köpa parfym online

Att hitta en parfym som man tycker luktar gott och matchar ens personlighet är inte lätt, speciellt inte när det finns hundratals olika damdofter att välja mellan. Tjejparfymer kan ha noter av blomma, citrus eller krydda. Oavsett vad för dofter du gillar finns det något för dig. De populäraste parfymerna är oftast från stora och välkända märken som:

Gucci

Viktor och rolf

Lancôme

Dolce & Gabbana

Yves Saint Laurent

Det finns även många kvinnliga kändisar som har skapat sina egna parfymer:

Ariana Grande

Britney Spears

Jennifer Lopez