Bästa herrparfymen

Herrparfymer har olika karaktärer och dofter. Vissa är mer åt det maskulina hållet, vissa är mer sportiga och vissa är mer kryddiga. Oavsett vad du gillar finns det en herrparfym för dig.

De vanligaste och klassiska noterna för herrparfymer är cederträ, bergamott och mysk. När du ska köpa parfym på nätet kan det vara bra att veta vad för typ av dofter du gillar då blir det enklare att välja när du köper parfym online.

Vi hjälper dig hitta parfym på nätet. Ska du köpa parfym men vet inte riktigt vilken? Ingen fara här får tips på goda parfymer och var du hittar parfym online. På Harmoniq.se hittar du massvis med goda herrparfymer.

Herrparfym topplista – våra 5 favoriter

Här får du tips på goda parfymer för herrar. Att köpa herrdoft behöver inte vara för dyrt, vi hjälper dig att hitta billiga parfymer på nätet.

Boss
– The Scent

En kryddig parfym som håller sin doft under en lång tid. The Scent är en doft för dig som vågar att sticka ut och gillar kryddiga och tyngre dofter.

Yves Saint Laurent
– Homme

En maskulin och väldoftande parfym. Med toner av trä och frukt. En riktigt populär herrparfym med en förfriskande doft.

Giorgio Armani
– AcQua Di Gio Absolu

En doft av lyx och manlighet med inspiration från naturen. Trä och vatten är i fokus här både i doft och till utseendet av flaskan.

Dior
– Sauvage

En väldoftande herrparfym av varma kryddor och vanilj. En väldigt fräsch doft med inslag av trä och arom.

Ralph Lauren
– Polo Blue Ultra

En lätt och fräsch doft från Ralph Lauren. Passar utmärkt för sommaren och havet. En parfym med mycket friska dofter.

Herrparfym-tips

Ett tips till dig som ska köpa parfym är att köpa en deodorant i samma serie för att undvika doftkrockar. Det finns många fina märken som gör parfym för herrar idag. Några av de populäraste herrparfymerna är:

Hugo Boss

Calvin Klein

Jean Paul Gaultier

Chanel

Versace

Många manliga kändisar väljer idag att skapa parfymer. Det är en bra inkomstkälla då de redan har ett stort och känt namn. Några som du kan hitta ute på marknaden är:

David Beckham

Zlatan

Christian Ronaldo